BLI MED PÅ KURS OG SAMSTRIKK!

Skandinavisk Julekofte

Nå er det snart jul igjen!! 

 

Og - det blir ikke mer "julete" enn denne vakre, gamle julekoften!

Denne julekoften har en spesiell historie!

Vi er blitt kontaktet av en amerikansk dame som har arvet nærmere 200 (!!) kofter av sin dansk/norsk/amerikanske bestemor. Vi har hjulpet henne med å finne oppskriftene til mange av dem i KOFTEARKIVET - men denne oppskriften finnes ikke der. Da fortalte Tina (som hun heter) at bestemoren også designet egne strikkejakker innimellom, og at denne julekoften kanskje var hennes eget design. Oppskriften finnes i alle fall ikke - og vi fikk tillatelse til å rekonstruere/redesigne koften basert på foto av den.

Rekonstruksjon og redesign: Silje Myrmel Stura for Norwegian Knitting AS

HER ER RESULTATET! ======>>>>>>>>>>>

 

Julekofte Silje og Kristin 1
Julekofte Kristin 1

Det vakre mønsteret er fullt av ulike julesymboler: Juletre, klokker, julekuler, "Candy Canes", hjerter - og den er GØY å strikke!

Julekofte Silje 1

BLI MED PÅ KURS OG SAMSTRIKK AV DENNE SKANDINAVISKE JULEKOFTEN! 

Les mer om garn/garnmengde mm her:

Julekotfte Kristin 2
Skjermbilde 2023-11-11 kl. 16.24.02

OM KURSET OG LÆREREN:

HEI!

Jeg heter Kristin Myrmel, og har laget nettbaserte strikkekurs siden 2016

Jeg har hatt nærmere 12.000 kursdeltakere hittil, - de fleste av dem er faktisk amerikanske! (Dette kurset finnes også på engelsk.)

 

Er du klar? Du får 20% rabatt nå!

Ja! Dette blir jeg med på!

PÅMELDING TIL KURS OG SAMSTRIKK

VI HJELPER DEG HELE TIDEN!

Mange synes det kan være vanskelig å strikke mønster, eller blir usikker på hvordan man feller, lager knappestolper - og liknende. I dette kurset får du tilgang til MAAAANGE videoer som er laget SPESIFIKT til denne koften. Oppskriften henviser til hvilken video du skal se!

Dette er OGSÅ en samstrikk, så du får tilgang til en privat Facebookgruppe hvor man deler "underveisbilder", kan spørre meg og andre når som helst - og hvor alle motiverer hverandre!

Julekofte Silje og Kristin 1